راهنمای مجموعه نرم افزارهای یکتاوب
راهنمای آموزش و رفع اشکال | راهاندازی اولیه | راهنمای جامع برنامه | فهرست ابزارهای مدیریت | راهنمای الفبایی | مقالات متنوع
جستجو در راهنما | فهرست فایل ها | پرسشهای متداول | تالار گفتگو | ارسال پیشنهادها و اشکالات | برگشت به پایگاه
راهنمای بخش مدیریت مقالات
سامانه مدیریت مقالات، با هدف ایجاد بستری الکترونیک برای دریافت، بررسی و انتشار مقالات طراحی شده است.
مراحل کلی فرآیند دریافت و بررسی مقالات به صورت زیر است: مدیر پایگاه
نگارنده
مدیران مقالات (یا مدیر وبگاه)
مدیر پایگاه
راهنمای گردش مقالات و تغییر وضعیت مقالات
توجه: به اطلاع می رساند از آذرماه 1392، به منظور تسهیل و تسریع فرآیند بررسی مقالات و نیز اطلاع رسانی دقیق تر به ارسال کنندگان مقالات، انواع وضعیت های مقالات افزایش یافته اند. در روش جدید سعی شده است کلیه مراحل ارسال تا انتشار مقالات به صورت مراحل پشت سر هم در نظر گرفته شوند و تا جایی که امکان دارد تبدیل وضعیت مقالات به صورت خودکار انجام شود. همچنین با گزارش گیری از مقالاتی که قبل از این تغییر در سایت ها وارد شده بوده اند، وضعیت های آنها متناسب با وضعیت های جدید بروز رسانی گردیده است.
وضعیت های مقالات مطابق مراحل تنظیم شده در بخش تنظیمات مقالات به ترتیب زیر تغییر خواهند کرد.
به این ترتیب که مقالات پس از دریافت اولیه از کاربر ابتدا در وضعیت "تکمیل نشده " قرار می گیرند. پس از تایید مقاله توسط ارسال کننده، مقاله در وضعیت "دریافت شده" قرار خواهد گرفت. پس از این مرحله مدیر پایگاه می تواند با تایید دریافت مقالات در بخش مدیریت مقالات یا از طریق پرونده مقالات، وضعیت مقاله را در حالت "در حال بررسی" قرار دهد. سپس با شروع داوری مقالات در وضعیت های مختلف داوری توسط عوامل مختلف داوری قرار می گیرند تا در انتها به یکی از وضعیت پذیرفته شده یا رد شده خاتمه یابند. چند وضعیت ذخیره اضافی هم در بینابین و انتهای وضعیت های پیش فرض قرار گرفته اند تا در صورت نیاز توسط مدیر سایت فعال و تنظیم شده و استفاده شوند.
در اینجا منوهای بخش مقالات معرفی میشود. برای آگاهی بیشتر روی پیوندهای مربوطه کلیک کنید. مدیریت مقالات (منتشر نشده) در این بخش به فهرست مقالات منتشر نشده در پایگاه دسترسی مییابید و میتوانید مقالات جدید به آنها بیفزایید. برای آگاهی بیشتر: راهنمای صفحهی مدیریت مقالات منتشر نشده را ببینید.
در این بخش به فهرست همهی مقالات موجود دست مییابید و برای یافتن مقالهی مورد نظر جستوجو میکنید. برای آگاهی بیشتر: راهنمای صفحهی فهرست و پروندهی مقالات را ببینید.
اگر مقاله را نویسنده یا فرستندهی مقاله در برنامه فراگذاری نکرده باشد، مدیر پایگاه میتواند مقاله را از این صفحه وارد برنامه کند. عنوان مقاله، چکیده، کلیدواژهها و متن کامل مقاله در کادرهای مربوطه وارد میشود، موضوع مقاله و زبان مقاله انتخاب میشود و مشخصات نگارندگان در کادرهای مربوطه نوشته میشود.
در این بخش مدیران مقالات را مشخص میکنید و سطح دسترسی آنها را تعیین میکنید. برای آگاهی بیشتر: راهنمای صفحهی معرفى مدیران مقالات را ببینید.
تنظیمات ویژه مقالات در این بخش چگونگی ورود اطلاعات مقالات، امکانات ارسال و چگونگی فرایند بررسی مقالات را تعین میکنید. برای آگاهی بیشتر: راهنمای صفحهی تنظیمات ویژهی مقالات را ببینید.
در این بخش نوع فایلهایی را که کاربران میتوانند بفرستند، تعیین میکنید.
دستهبندی مقالات از لحاظ محتوا برای نشریههایی کاربرد دارد که چند فرم داوری متفاوت را برای داوری مقالات به کار میبرند. برای مثال، یک نشریه ممکن است سه فرم داوری متفاوت برای مقالات پژوهشی، مروری یا گزارش مورد داشته باشد. در این حالت، مدیر پایگاه در بخش "نظام مدیریت اطلاعاتی> مدیریت فرمها"، فرمهای مختلفی را برای داوری میسازد و به برنامه معرفی میکند. سپس در صفحهی انواع مطالعه مشخص میکند که برای هر نوع مطالعه چه فرمی به کار رود.
در این بخش موضوعهایی را که مورد پذیرش نشریه است تعیین میکنید تا مقالات از همان آغاز دریافت برپایهی موضوعهای تعریفشده دستهبندی شوند.
در این بخش مقالات موجود در برنامه را به صورت کتاب دریافت میکنید. همچنین میتوانید فهرست کاربران و فهرست مقالات را به صورت فایل XML یا Excel دریافت کنید و پس از ویرایش بار دیگر به برنامه وارد کنید.
این بخش برای افزودن توضیحات ضمیمه و تغییر وضعیت مقالات به صورت دسته جمعی طراحی شده است و بیشتر در همایشها کاربرد دارد. همچنین میتوانید با فرستادن اطلاعات به کاربران آخرین اقدام انجام شده روی مقاله و نیز آخرین توضیح اضافه شده را برای کاربران بفرستید.
در برنامه سه روش برای ارسال اطلاعات به ارسال کنندگان مقاله پیش بینی شده است: 1- اگر می خواهید یک خبر یا مطلب واحد را برای تمام ارسال کنندگان مقاله بفرستید از بخش "پست الکترونیک" اقدام نمایید. 2- اگر می خواهید یک خبر یا مطلب خاص را برای یک مقاله خاص برای نگارنده بفرستید می توانید از طریق پرونده مقاله اقدام کنید. 3- اگر می خواهید مطالب و توضیحاتی را به صورت سفارشی شده برای هر مقاله به تمام یا تعدادی از نگارندگان ارسال کنید، از بخش تغییرات جمعی و اطلاع رسانی استفاده کنید.
روش کد گذاری مقالات برای مثال برای کد A-10-123-8 به صورت زیر می باشد: A = Article 10 = کد نوع فایل مقاله 123 = کد کاربر 8 = تعداد مقالات ارسالی
|